Vapaaehtoiseksi

Tule vapaaehtoiseksi SM-kisoihin!

SM-kisoissa vapaaehtoiset ovat avainasemassa pyörittämässä kisoja ja luomassa mukavaa tunnelmaa niin yleisölle kuin pelaajillekin. Vapaaehtoisena saat myös itse olla aitiopaikalla seuraamassa kisatunnelmaa!

Vapaaehtoisena toimiminen ei edellytä lajituntemusta tai aikaisempaa kokemusta. Mukaan voi ilmoittautua kuka vain. Erilaisia tehtäviä on runsaasti ja niihin voit tutustua tarkemmin täältä  ja ilmoittautumislomakkeesta alta.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Toiveena on, että ilmoittaudut  viimeistään 25.1.2017, jotta ehdimme tehdä tehtäväluettelon ja lähettää sen tekijöille ennen kilpailua. Toki voit tehdä sen myöhemminkin, mutta ajoissa ilmoittautuneet ovat etusijalla kaikissa tehtävissä!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksiNYT ei enää täältä kannata – tule kisapaikalle tai laita sähköpostia toimisto@sulkapallo.fi – muista huomioida ”kisakiireet” vastausta odottaessasi, saattaa kestää jonkin aikaa. Tilaa ON!

Tähän päivitetään viimeisin lista, jossa on tilanne netti-ilmoittautumisista, rajatuomarit ja pisteennäyttäjät – päivitetty viimeksi 2.2.2017 22:12 : Line judge names and times SM2017
Ensimmäisellä sivulla rajatuomari-pisteennäyttäjät ja toisella sivulla pisteennäyttäjät

Muihin tehtäviin ilmoittautuneita: eilisen listan mukaan netti-ilmoittautuneet Vapaaehtoiset 20170201 – muitakin on

Mikäli kaipaat ilmoittautumiseen apua tai lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta, ota yhteyttä ilkka.hellgren@sulkapallo.fi

Kisoissa tavataan!

Sivun lopusta löydät ohjeita vapaaehtoisille.

Kiitostapahtuma vapaaehtoisille tulossa

Vapaaehtoisille järjestetään tänäkin vuonna yhteinen sulkapallotapahtuma, jolla kiitämme arvokkaasta panoksestanne kisojen hyväksi. Tapahtumassa luvassa valmennusta ja pelailua. Sen ajankohta ja lisätietoja julkistetaan myöhemmin.

Vapaaehtoisia SM15

Vapaaehtoisille ohjeita

Tästä saat lisää tietoa vapaaehtoistehtävistä.
Sivuilla kuvataan SM ja Finnish Open kisojen kisaorganisaation eri tehtäviä. Lista ja ”toimenkuvat” päivittyvät tietysti sitä mukaa, kun tietämys ja taito lisääntyy.

Myös vinkkejä sivujen sisällöstä voi lähettää osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi ja saatamme saada aikaan melko mehevän kisajärjestäjäpaketin, josta on monta hyötyä.

Tehtävät on merkitty ilmoittautumisten mukaan siten, että ensisijainen tehtävä on merkitty numerolla 1, toissijainen tehtävä numerolla 2 ja niin edelleen neloseen asti.

Ilmoittautukaa kisapaikalla lipunmyyntiin tai järjestyksenvalvojille, jotka ohjaavat oikeaan paikkaan. Paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin, niin uuteen tehtävään saa vähintäänkin pikaisen perehdytyksen. Rajatuomarien tulee olla paikalla tehtäväpassin alkamisaikana eli puoli tuntia ennen varsinaisten tehtävien alkamista.

Kisatoimisto kiittää!

Yhteistyössä