SM-kisat 2016 5.-7.2.

Suomenmestaruudet jaossa 62. kerran

Sulkapallon SM-kisat käydään helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.-7.2.2016 Vantaan Energia Areenalla. Tiedossa hienoa kisatunnelmaa ja jännittäviä otteluita! Luvassa myös muutakin ohjelmaa kuten muun muassa välinemessut ja yhteistyökumppaneiden ständejä. Jos haluat pysyä ajan tasalla uusimmista uutisista ja käänteistä, liity SM-kisojen tapahtumaan Facebookissa.

Lue lehdestä
Lue SULKAPALLO-lehdestä 4/2015 sivuilta 24-25 Jepin pohdintaa tulevista Suomen mestareista 2016 jutusta ”Kärki levenee” ja sivuilta 26-27 millaista on olla vapaaehtoisena mm. juuri sulkapallon SM-kisoissa. Voit myös jo nyt ilmoittautua vapaaehtoiseksi SM-kisoihin 2016 tästä.

Tästä näet Joonas Puhakan valokuvia vuoden 2015 SM-kisoista Sulkapalloliiton Facebook-sivulta:

Kuvia perjantailta
Kuvia lauantailta
Kuvia sunnuntain finaaleista

Tykkää Sulkapalloliitosta Facebookissa: facebook.com/Sulkapallo ja Twitterissä: twitter.com/Sulkisliitto sekä Instagrammissa: instagram.com/sulkisliitto

Yhteistyössä