SM-kisoihin kaivataan vapaaehtoisia

SM-kisoihin vapaaehtoispaikkoja jäljellä!

Vapaaehtoiset ovat järjestelyiden kannalta se tärkein osa kisasta. Vapaaehtoisten tekemisellä ja osallistumisella on suuri merkitys, kun tehdään hyvää kisaa, sillä heidän työpanos on edellytys kilpailujen onnistumiselle.

SM-kisoissa 2016 kaivataankin lisää vapaaehtoisia. Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi joko yhdeksi kilpailupäiväksi, koko kilpailujen ajaksi tai vaikka esimerkiksi osaksi yhtä kilpailupäivää. Kaikki apu on SM-kisoissa tarpeen. Voit myös ilmoittaa olevasi kiinnostunut useista tehtävistä.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi TÄSTÄ!

Mikäli kaipaat ilmoittautumiseen apua tai lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta, ota yhteyttä ilkka.hellgren@sulkapallo.fi

Vapaaehtoisena toimiminen ei edellytä lajituntemusta tai aikaisempaa kokemusta. Mukaan voi ilmoittautua kuka vain. Erilaisia tehtäviä on runsaasti ja niihin voit tutustua tarkemmin ilmoittautumislomakkeelta oheisesta linkistä.

Tule mukaan ja pääset kokemaan aitiopaikalta kisatunnelmaa!

Kisatoimisto kiittää!

Kiitostapahtuma vapaaehtoisille tulossa

Vapaaehtoisille järjestetään tällä kertaa yhteinen sulkapallotapahtuma, jolla kiitämme arvokkaasta panoksestanne kisojen hyväksi. Tapahtumassa luvassa valmennusta ja pelailua. Sen ajankohta ja lisätietoja julkistetaan myöhemmin.

Yhteistyössä