Kiitos mainioille vapaaehtoisillemme!

Iso kiitos SM-kisoissa 2016 ahkeroineille vapaaehtoisille. Ilman teitä SM-kisaa ei olisi ollut, joten merkityksenne on korvaamaton!

Aika on arvokasta ja vapaaehtoisena kisoissa mukana olleet lahjoittivat omasta ajastaan palan Suomen sulkapallolle. Takana on onnistuneet sulkapallon SM-kisat 2016. Siitä kuuluu kiitos kaikille vapaaehtoisille, muuten mukana puuhanneille, pelaajille ja yleisölle. Tunnelma oli hieno! Tästä on hyvä jatkaa Finnish Openiin, joka pelataan Vantaan Energia Areenalla 7.-10.4.2016. Finnish Openin 2016 rajatuomaroinnista tulossa tarkempaa tietoa lähiaikoina. Pysy kuulolla!

Sulkapalloliitto haluaa kiittää vapaaehtoisten, pelaajien ja yleisön lisäksi myös yhteistyökumppaneitaan. Kiitostapahtuma vapaaehtoisille järjestetään Finnish Openin jälkeen. Eli vapaaehtoisille järjestetään tällä kertaa yhteinen sulkapallotapahtuma, jolla kiitämme arvokkaasta panoksestanne kisojen hyväksi. Tapahtumassa luvassa valmennusta ja pelailua. Sen ajankohta ja lisätietoja julkistetaan myöhemmin.

SM-kisoissa arvottiin myös kaikkien vapaaehtoisten kesken kilpamaila, jonka voitti vapaaehtoisena rajalla toiminut Eero Lauri. Onneksi olkoon!

Tutustu Finnish Openin –kisasivuihin: www.sulkapallo.fi/finnishopen ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tästä.

Muutamia kuvia hienoista vapaaehtoisistamme:

Vapaaehtoinen

SM16_finaalit MK_ yleisö ja vapaaehtoiset

Rajalta vapaaehtoiset pääsivät myös julkaisemaan Suomen SUlkapallon Hall of Famen uuden valinnan Kuva: Sami Lievonen
Rajalta vapaaehtoiset pääsivät myös julkaisemaan Suomen Sulkapallon Hall of Famen uuden valinnan Kuva: Sami Lievonen

Vapaaehtoinen_2

HEO haastattelee_NN

Iloiset vapaaehtoiset

HEO Haastattelee

Vapaaehtoisia

Vapaaehtoisia_2

Vapaaehtoisia_3

 

KIITOS!

 

Yhteistyössä