SM-kisojen kulta- ja hopeamitalistit

Sulkapallon SM-kisojen 2016 kulta- ja hopeamitalistit

Miesten kaksinpelin finalistit SM16
Miesten kaksinpelissä kultaa voitti Kalle Koljonen (oikealla). Hopella tuli Eetu Heino.

 

Naisten kaksinpelin finalistit SM16
Naisten kaksinpelissä mestaruuden vei Nanna Vainio (oikealla). Vainiolle kulta oli kuudes SM-kulta naisten kaksinpelissä. Hopeaa otti Tuuli Härkönen.

 

Miesten nelinpelissä kultaa voittivat Iikka Heino ja Henri Aarnio (oikealla). Hopeaa SM-kisoista nappasivat Valtteri Nieminen ja Jesse Lehtimäki
Miesten nelinpelissä kultaa voittivat Iikka Heino ja Henri Aarnio (oikealla). Hopellaa SM-kisoista nappasivat Valtteri Nieminen ja Jesse Lehtimäki.

 

Naisten nelinpelissä kultaa ottivat kolmatta kertaa putkeen Sanni Rautala ja Sonja Pekkola (oikealla). Hopella tulivat Jenny Nyström ja Mathilda Lindholm
Naisten nelinpelissä kultaa ottivat kolmatta kertaa putkeen Sanni Rautala ja Sonja Pekkola (oikealla). Hopella tulivat Jenny Nyström ja Mathilda Lindholm.

 

Sekanelinpelissä SM-kultaa ottivat Anton Kaisti ja Mathilda Lindholm (oikealla). Hopeaalle tulivat Henri Aarnio ja Jenny Nyström.
Sekanelinpelissä SM-kultaa ottivat Anton Kaisti ja Mathilda Lindholm (oikealla). Hopealle tulivat Henri Aarnio ja Jenny Nyström.

Kaikki tulokset sulkapallon SM-kisoista täältä.

Kuvat: Sami Lievonen. Katso lisääö kuvia SM-kisoista täältä. Jokaiselle kisapäivälle löytyy oma albumi.

Yhteistyössä