Tässä ovat Suomen mestarit 2018

Sekanelinpelin Suomen mestarit ovat Anton Kaisti (HBC) ja Jenny Nyström (HBC). He voittivat Tuomas Nuortevan (HBC) ja Sonja Pekkolan (TS) finaalissa erin 21-17 21-11.

-Voitto tuli oikeastaan yllättävänkin helposti. Oli varma olo koko ajan, he kommentoivat mestaruuden ratkettua.

 

Miesten kaksinpelin Suomen mestariksi pelasi Kalle Koljonen (ESB). Koljonen voitti kolme-eräisen trillerin Henri Aarniota (ÖIF) vastaan lukemin 21-19 16-21 21-12.

-Ykkös- ja kakkoserät olivat mielestäni parempi laatuista peliä, tämä kolmas erä oli oikeastaan sellaista, että molemmat hermoili aika paljon. Taktiikkani oli, että en ala juosta Henriä vastaan. Hän juoksee maratoneja, joten mä en pysy siinä messissä. Se oli mun tavoite, että vähän lyhyempiä palloralleja niin ne on parempia mulle, Koljonen kommentoi.

Naisten kaksinpelin mestaruuden vei urallaan kolmannen kerran Airi Mikkelä (ÖIF). Hän pelasi finaalissa Inalotta Suutarista (ESB) vastaan ja voitti lukemin 21-18 21-16.

-Hermoilin pelissä tosi paljon, vaikka tämä on tuttu tilanne. Silti jotenkin aina jännitän, että menen tuohon kentälle ja totean, että en osaakaan enää syöttää. Molemmissa erissä mulla oli huono startti, ei oikein lyönnit osuneet, mutta sen jälkeen muutin taktiikkaa ja laitoin Inalottaa liikkumaan enemmän kulmasta kulmaan, se toi sitten tulosta, Mikkelä kertasi.

Naisten nelinpelin Suomen mestaruus meni Jenny Nyströmille (HBC) ja Sonja Pekkolalle (TS). He voittivat kaksieräisen finaalin Tuuli Härköstä (TS) ja Elina Niirasta (ÖIF) vastaan 21-10 21-17.

-Ottelu ratkesi varmaankin varmuuteen ja rutiiniin, olemme pelanneet niin pitkään yhdessä, he kommentoivat ottelun jälkeen.

 

Miesten nelinpelin Suomen mestarit ovat Henri Aarnio (ÖIF) ja Iikka Heino (ESB). He voittivat kaksieräisen finaalin Jesper Von Hertzeniä (HBC) ja Mika Köngästä (ESB) vastaan lukemin 21-13 24-22.

-Ekassa erässä pääsimme paremmin hallitsemaan, mutta toinen erä oli todella tiukka, onneksi saatiin lopulta kääntymään se, he kommentoivat pelin jälkeen.

Seuraa otteluita livenä osoitteessa http://sulkapallo.tv

Kaikki ottelut ja tulokset: https://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=57EDAA5F-D509-4804-BC5F-2A1B555113C9

 

Yhteistyössä