Tässä ovat semifinalistit – Lång ja Ryhänen pudottivat hallitsevat mestarit

Sulkapallon SM-kisat huipentuvat tänään semifinaaleihin.

Puolivälierät pelattiin Vantaan Energia Areenalla runsaan katsojajoukon kannustamana. Miesten kaksinpelissä ei nähty suuria yllätyksiä, kun semifinaaliin jatkavat Eetu Heino, Iikka Heino, Kalle Koljonen ja Henri Aarnio. Semifinaalissa nähdään näin uusinta viime vuoden finaalista, jossa Kalle Koljonen peittosi Henri Aarnion tiukan kolmieräisen matsin jälkeen. Aarniolla on nyt revanssin paikka. Koljonen lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Dramatiikkaa ei puutu myöskään toisesta semifinaaliottelusta, jossa veljekset Iikka ja Eetu Heino joutuvat pelaamaan toisiaan vastaan.

Naisten kaksinpelin semifinaaleissa nähdään hallitseva mestari Airi Mikkelä, joka pelaa Hanna Karkausta vastaan. Kisan kakkossijoitettu Getter Saar ottaa mittaa Nella Siilasmaasta.

Paluun SM-kentille tehneet Ville Lång ja Pekka Ryhänen pudottivat jatkosta hallitsevat mestarit Iikka Heinon ja Henri Aarnion. He kohtaavat semifinaalissa Miika Lahtisen ja Jere Övermarkin. Anton Kaisti ja Oskari Larkimo pelaavat Jesper von Hertzeniä  ja Mika Köngästä vastaan.

Naisten tuplassa Jenny Nyström ja Mathilda Lindholm pelaavat Maija Krzywackia ja Inalotta Suutarista vastaan. Ensimmäistä yhteistä SM-kisaa parina pelaavat Airi Mikkelä ja Sonja Pekkola kohtaavat Tuuli Härkösen ja Elina Niirasen.

Sekanelinpelin semifinaaleissa nähdään odotetusti Inalotta Suutarinen ja Anton Kaisti sekä  Julius von Pfaler ja Tuuli Härkönen . Toinen semifinaali pelataan Oskari Larkimon ja Sonja Pekkolan sekä Iikka Heinon ja Jenny Nyströmin välillä.

Semifinaalit starttaavat klo 16.

Kaikki ottelut ja tulokset

Yhteistyössä