Vuoden 2020 SM-kisoihin aikataulumuutos

Suomen Sulkapalloliitto muuttaa SM-kilpailujen aikataulua ja järjestää ennakkotiedoista poiketen vuoden 2020 SM-kisan to 30.1 – la 1.2 Vantaan Energia Areenalla.

Kisa alkaa karsinnalla to 30.1 ja lauantaina 1.2 pelataan sekä semifinaalit että finaalit. Hallitus on hyväksynyt eilen tämän mahdollistavan sääntömuutoksen. Torstaina kisahalliin on katsojille vapaa pääsy.

Uudistuksella halutaan kehittää kisaviikonloppua ja tarjota suosituimmalle kisapäivälle, lauantaille kisan merkittävimmät ottelut eli välierät ja loppuottelut. Vuoden 2020 kisat huipentuvat yleisön pyynnöstä virallisiin SM-kisajatkoihin mestareiden kanssa. Laittakaa 1.2. kalenteriin ja odottakaa lisätietoja tammikuussa.

Muutoksen poikkeuksellisen nopean aikataulun takana on uuden hallituksen välittämät kentän toiveet siitä, että SM-kisojen jälkeen olisi mahdollista juhlistaa uunituoreita mitalisteja ja suomalaista sulkapalloa yhdessä koko sulkapalloperheen kesken.

-Tutkimme liiton henkilökunnan kanssa dataa, jonka perusteella lauantai-ilta on katsojarikkain, jolloin asiakkaille on hyvä tarjota paras tuote eli finaalit, hallituksen tuleva puheenjohtaja Jaakko Mäki-Petäjä kommentoi.

Ilmoittautuminen SM-kisaan on käynnissä: http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=CF730C78-0E62-4A95-B9A6-2AF38D8F1D14

Kiitos, että olet osa meitä!

Suomen Sulkapalloliitto

Lisätiedot
Ville Valorinta, kilpailujohtaja
ville.valorinta@gmail.com

PS. Päivitämme muutoksen sivustollemme ja dokumentteihimme mahdollisimman pian.

Yhteistyössä