SM-kisojen pääpäivänä Badminton Bingo

1.2 Vantaan Energia Areenalla jännitetään välieriä ja finaaleja sankoin joukoin. Osallistu silloin myös hauskaan kuvaskabaamme ja voita tuotepalkintoja. Badminton Bingoa pelaat seuraavasti: Bongaa hallilta vanhoja suomenmestareita ja ota heidän kanssaan selfie. Postaa kolme kuvaa itsestäsi eri mestareiden kanssa tunnisteella #badmintonbingo ja voit sitten hakea kivan tuotepalkinnon viestinnän pisteeltä. Tsekkaa listasta, ketkä vanhat mestarit ovat mukana ja kerää vaikka koko sarja. CAMA!

Bongaa nämä mestarit hallilta lauantaina ja julkaise kuva Instassa tunnisteella #badmintonbingo

Jyri Aalto
Kasperi Salo
Anu Nieminen
Mikael Segercrantz
Lasse Lindelöf
Saara Hynninen
Pekka Sarasjärvi
Ville Lång
Elina Väisänen
Pontus Jäntti
Antti Viitikko
Wiola Renholm

Yhteistyössä