Uudistuneissa SM-kisoissa jatkot lauantaina

SM-kisojen järjestelyissä on tänä vuonna mukana useampia kokonaan uusia henkilöitä ja sen myötä kehittämme tapahtumaa vauhdikkaampaan suuntaan.

Keskeinen osa tätä on loppuottelujen pelaaminen jo lauantaina, jolloin hallissa on perinteisesti ollut eniten katsojia ja paras tunnelma ja uskomme, että näin myös finaalit saavat parhaat arvoisensa puitteet.

Finaalitapahtuma alkaa lauantaina klo 15.45. Seremoniamestareina toimivat sulkapalloyhteisön sanavalmiit sankarit!

SM-kisojen jälkeiseen tyhjyyteen tarjoamme lääkkeeksi huikeita jatkobileitä, jotka alkavat Netox Loungessa Energia Areenan ylätasolla heti finaalien jälkeen ja päättyvät puoliltaöin. Tarjolla on hauskaa seuraa, hyvää juomaa ja mukavaa yhdessäoloa. Illan aikana myös huutokaupataan voittajien mailoja ja paitoja.

Tule, näe ja koe uudistuneet SM-kisat – liput myynnissä nyt, jatkobileiden huumaan pääset samalla lipulla:

https://www.lippu.fi/artist/sulkapallon-sm-kisat/

Yhteistyössä