Juniorit pudottivat konkarit jatkosta – lähellä oli myös Nyqvistin jatkopaikka

Kilpailun nuorin pelaaja, 13-vuotias Nella Nyqvist venyi upeaan suoritukseen kisan ennakkosuosikkia Getter Saarta vastaan. Saar voitti ottelun kolmessa erässä 22-20 11-21 13-21.

Tapion Sulan tutkapari Tony Lindelöf ja Joakim Oldorff ottivat mittaa viime vuonna hopealle yltäneistä Ville Långista ja Pekka Ryhäsestä. Ensimmäinen erä meni vielä konkareille, mutta sen jälkeen TS:n pojat pistivät uuden vaihteen silmään ja takoivat itselleen paikan puolivälieriin. Siellä kaatui Robin Jäntti ja Niilon Nyqvist, joten Lindelöf&Oldorff duo jatkaa huomiseen välierään.

Välierissä on tarjolla todella kiinnostavia matseja. Kalle Koljonen kohtaa Iikka Heinon. Entinen pelipari Jenny Nyström ja Sonja Pekkola pelaavat toisiaan vastaan peräti kahdessa pelimuodossa ja nuori Julia Salonen haastaa Hanna Karkauksen.

Perjantain kuvasatoa on nähtävissä täällä.

Kaikki perjantain ottelut ja tulokset

Lauantain ottelut

Pääpäivä on täynnä paitsi huipputason pelejä, myös muuta kiinnostavaa ohjelmaa. Välierät alkavat klo 9.30

Välinemessut 9.30 alkaen.
Kahvio 9-20.00, lounasbuffa 12-16.00

Netox Lounge aukeaa kutsuvieraille klo 13, semifinaalien päätyttyä.

13.30-14.30 Seurojen puheenjohtajatapaaminen hallituksen puheenjohtaja Jaakko Mäki-Petäjän ja toiminnanjohtaja Mika Heinosen vetämänä.

13.45-15.15 Vauhdikaat U15- ja U17 -liittoryhmien joukkuepelit. Tule seuraamaan, kun tulevaisuuden suomenmestarit ottavat mittaa toisistaan.

Finaalitapahtuma alkaa klo 15.45. Finaalin tunnelmasta vastaavat spiikkerikolmikkomme, sulkapallon sanavalmiit sankarit; Hannu Aro, Ilkka Nyqvist ja Ilkka Nikkinen sekä DJ Jari Eriksson.

Finaalin yhteydessä arvotaan yleisön kesken Peugeot käyttöön viikonlopuksi. Tule paikanpäälle nauttimaan suomalaisesta huippusulkapallosta ja voit samalla voittaa Peugeot 208 tai 508 -mallin pariksi päiväksi itsellesi.

SM-kisojen jälkeiseen tyhjyyteen tarjoamme lääkkeeksi huikeita jatkobileitä, jotka alkavat Netox Loungessa Energia Areenan ylätasolla heti finaalien jälkeen ja päättyvät puoliltaöin. Tarjolla on hauskaa seuraa, hyvää juomaa ja mukavaa yhdessäoloa. Illan aikana myös huutokaupataan voittajien paitoja. Huutokaupan tuotto ohjataan U15- ja U17- liittoryhmien toimintaan.

Tule, näe ja koe uudistuneet SM-kisat – jatkobileiden huumaan pääset samalla lipulla!

Lauantaina voit voittaa kivoja tuotepalkintoja myös Badminton Bingosta!
Bingoa pelaat seuraavasti: Bongaa hallilta vanhoja suomenmestareita ja ota heidän kanssaan selfie. Postaa kolme kuvaa itsestäsi eri mestareiden kanssa tunnisteella #badmintonbingo ja voit sitten hakea kivan tuotepalkinnon viestinnän pisteeltä. Tsekkaa listasta, ketkä vanhat mestarit ovat mukana ja kerää vaikka koko sarja.

Bongaa nämä mestarit hallilta lauantaina ja julkaise kuva Instassa tunnisteella #badmintonbingo

⭐️Jyri Aalto
⭐️Kasperi Salo
⭐️Anu Nieminen
⭐️Mikael Segercrantz
⭐️Lasse Lindelöf
⭐️Saara Hynninen
⭐️Pekka Sarasjärvi
⭐️Ville Lång
⭐️Elina Väisänen
⭐️Pontus Jäntti
⭐️Antti Viitikko
⭐️Wiola Renholm

Kerro meille ja muille, että olet paikalla. Kisojen virallinen hastag on #smsulkaa

Lisätietoa: https://sm.sulkapallo.fi/

Seuraa sulkapallon SM-kisoja Solidsportilla

SM-kisaa on mahdollista seurata suoratoistona kaikilta kentiltä lauantaina osoitteessa https://solidsport.com/smsulkapallo

Päiväpassi maksaa 6 euroa.

Finaalitapahtuma tuotetaan monikameralähetyksenä. Finaaleissa kuullaan myös Jerry Hellströmin SM-studio kiinnostavine vieraineen.

Yhteistyössä Suomen Sulkapalloliitto ja SolidSport

 

 

Yhteistyössä