Sulkapallon SM-kilpailut 2021 – ohje pelaajille

Energia Areena 16.-19.9.2021.

Tervetuloa pelaamaan vuoden 2021 Suomen mestaruuksista! Korona aiheuttaa muutamia erikoisjärjestelyjä, joten lue tämä ohjeistus huolellisesti.

Pelaajia kehotetaan huomiomaan turvaetäisyydet aina hallilla ollessaan. Maskia tulee käyttää aina hallilla oleskeltaessa pois lukien alkulämmittelyn ja otteluiden aikana. Pidä huoli hyvästä käsihygieniasta. Hallille ei saa tulla, mikäli sinulla on mitään koronavirukseen viittaavia oireita.

Kisan ajan pelaajien käytössä on players’ lounge, joka sijaitsee kenttätasolla. Seuraa opasteita. Pelikassien säilyttäminen katsomoissa on kielletty.

Kukin pelaaja ja pelipari saa akkreditoida kisaan yhden valmentajan. Tieto valmentajasta tulee toimittaa osoitteeseen kilpailut@sulkapallo.fi KE 16.9. klo 20 mennessä. Ilman ennakkoon tehtyä akkreditointia valmentajia ei voida päästää kenttäalueelle tai players’ loungeen.

Pelaajat ja akreditoidut valmentajat saavat hallille saapuessaan rannekkeen, joka on kulkulupa SM-kisaan. Rannekkeita myönnetään yksi per osallistuja. Pidäthän siitä siis hyvää huolta.

Onnea kisaan!

Yhteistyössä