Tässä ovat vuoden 2021 Suomen mestarit

Sulkapallon SM-kisoissa nähtiin sukupolvenvaihdos, kun nuoret huippupelaajat nousivat korkeimmalle korokkeelle.

Joakim Oldorff voitti Eetu Heinon finaalissa lukemin 21-15 21-16.

– Viikonlopun aikana oli monta kovaa ja hyvin erilaista peliä. Onnistuin kaikissa peleissä ja valmentajien kanssa laaditut taktiikkani toimivat hyvin. Arvostan Suomen mestaruutta ja oli mahtavaa voittaa se! Joakim kommentoi.

15-vuotias Nella Nyqvist kohtasi finaalissa Nella Siilasmaan ja lunasti mestaruuden selkeästi omiin nimiinsä 21-12 21-14.

-Kisa meni mielestäni hyvin, varsinkin viimeinen peli. Ja olen erittäin tyytyväinen suoritukseeni, sillä loukkaantumiseni takia mulla oli vähän vaikeuksia treenata. Suomen mestaruus oli minulle tärkeä voitto ja arvostan sitä paljon! Nella Nyqvist kertoi.

Sekanelinpelissä ja naisten nelinpelissä hallitsevat mestarit olivat voittamattomia, kun Anton Kaisti ja Iina Suutarinen sekä Jenny Nyström ja Mathilda Lindholm uusivat mestaruutensa. Sekanelinpelissä Anton ja Iina voittivat Julius Von Pfalerin ja Jenny Nyströmin lukemin 21-12 21-7. Naisten nelinpelissä Mathilda Lindholm ja Jenny Nyström kukistivat Jannica Monnbergin ja Heidi Puron 21-9 21-13. Miesten nelinpeliin saatiin uudet kuninkaat, kun  Miika Lahtinen ja Jere Övermark voittivat Anton Kaistin ja Jesper Paulin 21-16 21-14.

Kaikki ottelut ja tulokset
https://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/tournament/fbc07232-c2e7-49ed-9e93-7f211816c037/matches/20210919

Kuvat Jere Kokko

Yhteistyössä