Vapaaehtoiseksi

Tule vapaaehtoiseksi SM-kisoihin 2020!

SM2020 ilmoittautuneet rajatuomarit ja pisteennäyttäjät .pdf-tiedostona -> Line judge names and times SM2020 v.029. Muihin tehtäviin tulevien vapaaehtoiseksi ilmoittautuneiden (ja ilmoittautumattomien) listaa ei ehditä nyt julkaista mutta odotamme kaikki paikalle sovittuihin tai luvattuihin aikoihin.
JÄTTIMÄINEN K I I T O S !! teille kaikille!

SM-kisoissa vapaaehtoiset ovat avainasemassa pyörittämässä kisoja ja luomassa mahtavaa tunnelmaa niin yleisölle kuin pelaajillekin. Vapaaehtoisena saat myös itse olla aitiopaikalla seuraamassa kisatunnelmaa!

Vapaaehtoisena toimiminen ei edellytä lajituntemusta tai aikaisempaa kokemusta. Mukaan voi ilmoittautua kuka vain. Erilaisia tehtäviä on runsaasti ja niihin voit tutustua tarkemmin täältä  ja ilmoittautumislomakkeesta alta.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Toiveena on, että ilmoittaudut  viimeistään 23.1.2020, jotta ehdimme tehdä tehtäväluettelon ja lähettää sen tekijöille ennen kilpailua. Toki voit tehdä sen myöhemminkin, mutta ajoissa ilmoittautuneet ovat etusijalla kaikissa tehtävissä ja saavat parhaiten tietoa omasta tehtävästä ja aikataulusta.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi – JOS et millään ehdi ilmoittautua ennen 23.1., tule kisapaikalle tai laita sähköpostia toimisto@sulkapallo.fi – muista huomioida ”kisakiireet” vastausta odottaessasi, saattaa kestää jonkin aikaa.

Tähän päivitetään viimeisin lista, jossa on tilanne netti-ilmoittautumisista, rajatuomarit ja pisteennäyttäjät – päivitetty viimeksi
Ensimmäisellä sivulla rajatuomari-pisteennäyttäjät ja toisella sivulla pisteennäyttäjät. Tästä voit tarkastaa milloin pallo on sisällä ja milloin ulkona ”nuppi ratkaisee”.

Muihin tehtäviin ilmoittautuneita:

Mikäli kaipaat ilmoittautumiseen apua tai lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta, ota yhteyttä ilkka.hellgren@sulkapallo.fi

Kisoissa tavataan!

Sivun lopusta löydät ohjeita vapaaehtoisille.

Vapaaehtoisia SM15

Vapaaehtoisille ohjeita

Tästä saat lisää tietoa vapaaehtoistehtävistä.
Sivuilla kuvataan SM ja Finnish Open kisojen kisaorganisaation eri tehtäviä. Lista ja ”toimenkuvat” päivittyvät tietysti sitä mukaa, kun tietämys ja taito lisääntyy.

Myös vinkkejä sivujen sisällöstä voi lähettää osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi ja saatamme saada aikaan melko mehevän kisajärjestäjäpaketin, josta on monta hyötyä.

Tehtävät on merkitty ilmoittautumisten mukaan siten, että ensisijainen tehtävä on merkitty numerolla 1, toissijainen tehtävä numerolla 2 ja niin edelleen neloseen asti.

Ilmoittautukaa kisapaikalla lipunmyyntiin tai järjestyksenvalvojille, jotka ohjaavat oikeaan paikkaan. Paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin, niin uuteen tehtävään saa vähintäänkin pikaisen perehdytyksen. Rajatuomarien tulee olla paikalla tehtäväpassin alkamisaikana eli puoli tuntia ennen varsinaisten tehtävien alkamista. Rajatuomareiksi tulevien on hyvä pukeutua tummiin housuihin ja laittaa jalkaan vaikka sisäpelikengät. Kisapaidan saat paikanpäällä ja sen alle voi laittaa ohuen tumman pitkähihaisen paidan.

Kisatoimisto kiittää ja kumartaa varsin syvään!

Yhteistyössä